palexia klein

Door uw arts is Palexia®Retard voorgeschreven. Dit is het merkmedicijn

Voor dit merkmedicijn geldt alleen een bijbetaling voor de 100, 150, 200 en 250 mg. Deze bijbetaling wordt door uw zorgverzekering achteraf aan u in rekening gebracht.

Stichting Terugbetalingsregelingen HEVO Consult maakt deze bijbetaling namens de fabrikant vooraf aan u over, zodat u met dit geld de rekening van de zorgverzekeraar achteraf kunt betalen.

U betaalt dus niets bij de apotheek ECHTER moet u WEL een aanvraag indienen om voor de terugbetalingsregeling in aanmerking te komen.

Eerste recept

Bij het ophalen van uw merkmedicijn ontvangt u een aanvraagformulier, waarop de apotheek het medicijnetiket heeft geplakt. Dit document kunt u ook zelf downloaden op de formulieren pagina. U vult dit formulier in en mailt een scan of foto hiervan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..U kunt het formulier ook opsturen naar HEVO Consult (Stichting Terugbetalingsregelingen), Postbus 546, 4200 AM Gorinchem. 

Herhaalrecept merkmedicijn

Maak gebruik van de speciale HEVO webapp of stuur het formulier dat u van HEVO heeft ontvangen samen met het medicijnetiket naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar HEVO Consult (Stichting Terugbetalingsregelingen), Postbus 546, 4200 AM, Gorinchem.

Wat is de terugbetaling per verpakking?

Palexia®Retard 100 mg 30 tabletten €8,74
Palexia®Retard 150 mg 30 tabletten €12,87
Palexia®Retard 200 mg 30 tabletten €17,02
Palexia®Retard 250 mg 30 tabletten €18,22

Let op

U dient dus altijd actie te ondernemen iedere keer als u Palexia®Retard 100, 150, 200 of 250 mg afhaalt bij uw apotheek. Gelieve dit iedere keer binnen 2 maanden te doen. De terugbetaling wordt steeds binnen 15 werkdagen na uw aanvraag aan u overgemaakt.

Persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk door Stichting Terugbetalingsregelingen verwerkt en alleen gebruikt voor de uitvoering voor de via de Stichting lopende terugbetalingsregelingen. De privacyverklaring is te vinden op deze website.

 palexia