Uw arts heeft het geneesmiddel Tentin® Snap-Tab voorgeschreven als behandeling van AD(H)D. Een Tentin® Snap-Tab verpakking bevat 30 tabletten.

tentindoosjesklein

Als gevolg van een wetswijziging verandert de terugbetalingsregeling per 1 januari 2019. Vanaf dat moment gaat de gehele rekening voor uw medicijn naar de zorgverzekering en hoeft u zelf geen betaling meer te doen aan de apotheek. Echter, achteraf ontvangt u een rekening van uw zorgverzekering voor uw eigen bijdrage. Volgens de nieuwe wettelijke regeling geldt dat elke Nederlander maximaal €250,00 eigen bijdrage voor medicijnen moet betalen. De leverancier van Tentin© Snap-Tap heeft HEVO Consult gevraagd deze kosten te vergoeden. De vergoeding van Tentin© Snap-Tab is per 1 januari 2022 €20,00 per doosje voor de 5mg, €40,00 per doosje voor de 10mg en €80,00 per doosje voor de 20mg. Vergoeding is mogelijk tot maximaal €250,00 per patiënt per jaar.

Stichting Terugbetalingsregelingen HEVO Consult maakt het te vergoeden bedrag over op uw rekening. Uw aanvraag dient binnen 6 maanden na de datum van levering ingestuurd te zijn.

Hoe kom ik voor terugbetaling in aanmerking?

Bij uw eerste levering ontvangt u van uw arts/apotheker een declaratieformulier dat u zelf moet invullen; de apotheker plakt hier het etiket op van de geleverde medicijnen. Dit document kunt u ook zelf downloaden op de formulieren pagina. Dit formulier stuurt u in een gesloten envelop naar HEVO consult (Stichting terugbetalingsregelingen ), Postbus 546, 4200AM Gorinchem of u mailt dit formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor iedere volgende levering kunt u de HEVO webapp gebruiken of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiervoor is een scan of foto van het etiket van de apotheek nodig. U mag uiteraard ook per post uw declaratie Tentin® Snap-Tab opsturen. 

Persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk door Stichting Terugbetalingsregelingen verwerkt en alleen gebruikt voor de uitvoering voor de via de Stichting lopende terugbetalingsregelingen. Onze privacyregeling is ook op deze regeling van toepassing. Wij kunnen u een overzicht van de zorgverzekering ter controle vragen.